Yritys

NQE Rakennetekniikka on kesällä 2018 perustettu rakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. NQE tulee sanoista Nordic Quality Engineering.

Työllistämme tällä hetkellä yli kolmekymmentä rakennesuunnittelun ammattilaista, johon kuuluu hyvä sekoitus vahvaa kokemusta ja uran alkupuolella olevaa henkilöstöä sekä kaikkea siltä väliltä.

Kasvatamme jatkuvasti opiskelijoita alan parhaiksi huippuammattilaisiksi. Toimintamme on vahvassa kasvussa.

NQE Rakennetekniikan talonrakentamisen yksikkö on erikoistunut kaikkien talonrakentamisen uudis- ja peruskorjauskohteiden rakennesuunnitteluun, elementti- ja konepajasuunnitteluun, rakennusfysiikkaan sekä hankkeiden rakennetekniseen kehittämiseen ja rakennesuunnitelmien ulkopuoliseen tarkastamiseen.

NQE Teollisuus/toimitila-rakentamisen yksikkö on erikoistunut teollisuuskohteiden, suurien toimitilojen sekä muiden järeiden teräs- ja betonirakenteiden rakennesuunnitteluun.

Talonrakentamisen ja teollisuus/toimitila-rakentamisen työntekijät toimivat samoissa työtiloissa ja tekevät tiivistä yhteistyötä hankkeissa.

NQE:ssa panostetaan henkilöstön työssä viihtyvyyteen, rentoon työilmapiiriin, nykyaikaisimpiin työkaluihin ja henkilöstöetumme ovat parasta tasoa.

Ammattitaito

Yrityksen johdolta löytyy yli 20 vuoden laaja kokemus Vaativa- ja Poikkeuksellisen vaativa -luokan kohteiden rakennesuunnittelutehtävistä.

Henkilökohtaisia referenssejä henkilöstöllä on useista sadoista asuin-, teollisuus-, sairaala-, liike-, toimisto-, julkinen rakentaminen- ja korjausrakentamisen hankkeista, myös useista Poikkeuksellisen Vaativa – luokan hankkeista.