NQE lähtee vuoteen 2022 uudella ilmeellä ja verkkosivustolla

21.12.2021

Yksi tärkeä sisäinen projektimme tuli valmiiksi joulukuun alussa, kun uusimme ilmeemme ja nettisivumme yhteistyössä NTRNZ median kanssa.

Palkitun oululaisen mainostoimiston ja tuotantoyhtiön kanssa toteutettiin myös video, joka kiteyttää sen, mitä NQE on: joukko huippuammattilaisia, jotka tekevät valtakunnan vaativimpien kohteiden rakennesuunnittelua tinkimättömällä – mutta rennolla – meiningillä.

– Ilmeen ja sivuston uudistus oli ajankohtaista, koska alkuperäinen, yrityksen perustamisvaiheessa tehty ilme kaipasi yhtenäistämistä ja uudistamista vahvan kasvumme jatkuessa. Toiveemme ja kriteerimme uudelle ilmeelle ja sivustolle olivat: nykyaikainen, erottuva, toimiva ja informatiivinen. NTRNZ toimitti meille rautaisella ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa sopimamme kokonaisuuden. Hauskaa oli myös tutustua vastaavaan toimijaan kuin NQE – täysin toisenlaiselta toimialalta.
Matti Kinnunen, toimitusjohtaja, NQE Rakennetekniikka Oy

Videolla vilahtavat paitsi monet NQE:n huipputyypeistä, myös mukavat toimitilamme Turussa ja Oulussa sekä huikeat maisemamme Oulun parhailla paikoilla.

– Uutta ilmettä lähdettiin rakentamaan rohkeutta ja erottuvuutta korostavilla värivalinnoilla ja muotokielellä. NQE on nuorekas, ketterä ja innovatiivinen porukka, koen että saimme luotua ilmeen, joka kuvastaa hyvin näitä ominaisuuksia.
Hanna Mustonen, toimitusjohtaja, NTRNZ media oy

Hyppää Teemun, Nooran ja muiden ammattilaistemme kyytiin videolla!